Nädal 3 (Tänapäeva meedia)



Hetkel on suur osa info levikust "elav" ehk kõik toimub dünaamiliselt. Inimesed suhtlevad omavahel foorumites või sotsiaalvõõrgustikes. Sattudes sobivasse või huvitavasse seltskonda saab väärtuslikku infot palju kiiremini kui lugedes uudiseid staatiliselt lehelt, mida küll uuendatakse, kuid mitte piisavalt tihti, et konkureerida suuhtlusvõrgustikega.

Teine hea koht hiliseima info saamiseks on foorumid. Tänapäeval on olemas spetsialiseerunud foorumeid peaaeg et igal teema. Ja kui ei ole, siis saab ise uue teha. Suur foorumite kogum, mida ma ise ka tihti loen, on Reddit. Seda tuntakse ka kui "The front page of the internet", mis on sisuliselt tõsi, sest seal on väga palju "sub-redditeid" igal teemal ja tihti isegi mitu ühe teema kohta.

Selline igapäevaellu integreeritud info jahtimine ja kiire levik on tänapäeval väga kasulik inimestele, kes tahavad sündmustest teada. Eriti soodne info levik toimub siis kui kahte eelnevalt nimetatud meedia vahendit kombineerida. Siis saab kohe uut infot foorumist ja inimeste arvamust sel teemal suhtlusvõrgustikust.

Kommentaarid

Populaarsed postitused